Prezentare generală

În cadrul asistenței psihologice de grup am propus o serie de programe specifice, alegerea tematicii fiind susținută de conceptul de “life skills” (deprinderi de viață) și de literatura ce însoțește acest concept, în genere de sorginte americană. În acest spațiu, susținerea financiară a cercetării în domeniul sănătății mentale și, implicit, a prevenției primare s-a concretizat în decelarea unor competențe/abilități ce permit persoanelor să se confrunte eficient cu provocările complexe inerente existenței. Din această perspectivă, am propus programe ce vizează îmbunătățirea capacităților individuale de gestionare a stresului, de comunicare și interrelaționare, management emoțional sau de rezolvare de probleme. Consider, deasemenea, că la baza funcționării eficiente a persoanei se află capacitatea (optimă) de autoexplorare și autoanaliză – adevărate porți de acces spre o comoară interioară ce se află în fiecare dintre noi. Pentru a exersa și îmbunătăți aceste abilități am propus programul de optimizare personală.

În secțiunea aferentă fiecărui program veți găsi o expunere de motive precum și o scurtă prezentare. Dacă unul dintre ele corespunde nevoilor dumneavoastră vă puteți înscrie completând formularul care se află în partea de jos a paginii. Înscrierea dumneavoastră va fi înregistrată, veți primi un mail de confirmare și veți fi contactat în momentul în care se formează grupul (minim 7-8 persoane). Pentru informații suplimentare puteți trimite un e-mail, voi încerca să răspund în maxim 24 de ore.

Pentru a încuraja participarea persoanelor care ezită în a se înscrie din diverse motive (nu și-au format o idee clară despre necesitatea unui program, nu cunosc psihologul, nu au mai participat la activități asemănătoare etc… ) prima activitate este gratuită, urmând ca fiecare să își clarifice ulterior opțiunea.

Vă aștept cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>